Om Benny Henriksen

Jeg er det der populært kaldes ”selvlært”. Jeg begyndte allerede i mine børne- og ungdomsår at tegne. Primært blot med blyant. Op igennem 70’erne var det oliemaling og oliemaleriet der havde min store interesse, men vi skulle frem til 90’erne før jeg fandt min helt store maleriske inspiration. Akvarel.

Mine billeder tager primært udgangspunkt i naturen og arkitekturen, med motiver fra Sydvesthimmerland og Viborgs omegn.

Jeg har haft en del udstillinger, – mest i Himmerland og Viborg, men også et par enkelte i Trøndelag i Norge.

Kom på besøg i mit atelier

Hvis du har lyst er du velkommen til at besøge mit galleri i hjemmet i Ulbjerg. Benyt kontaktformularen eller ring til mig på 29 45 00 19 så kan vi lave en separat aftale.

Velkommen i mit univers – og tak for dit besøg

Med venlig hilsen

Benny Henriksen